Newport international runway group tokyo latest trends - Frontlinjen av mote

Newport international runway group tokyo - Frontlinjen av mote


Gabrielle Chanel apnet sin forste boutique i 1910, pa Rue Cambon i Paris; hennes andre fulgte i 1913, i den franske kystbyen Deauville. Et ar senere, Europa var i krig og presisjonsstyrt ammunisjon og uniformer plutselig virket mer betydelig enn fransk couture kapper og pret-a-porter trender.
 
Med hundrearsmarkeringen verdenskrig historikere har returnert til arkiver for a dokumentere betydningen av mote og fashion bransjen i de omskiftelig tid. I den prosessen de har kravlet seg perler av oppfinnsomhet, innovasjon og ulastelig antrukket propaganda.
 
Neste maned i Paris, pa en konferanse med tittelen "Fashion, kjole og samfunn i Europa under fly fra forste verdenskrig", Emily Brayshaw, en doktorgrad forsker ved University of Technology, Sydney (utrene), vil levere et papir pa det sosiale og okonomiske viktigheten av struts fjær i mote under krigen. Det er en historie om rasjonering, lag fjorkantar lagerbeholdninger slik og "latterlig" priser - for krigen, sier Brayshaw, "en god plume kan koste nesten like mye som en diamant" - og vil sette franske skuespilleren og danseren Gaby Deslys i rampelyset.
 
Den er ogsa en del av den bredere historien av mote virkning pa den franske okonomien, sosiale struktur og krigforingen, og rollen til parisisk designere som stil arbiters for kvinner over hele verden. Andre papirer ved konferansen vil dekke kjonn, kjole, mote produsenter, forbrukere og arbeidstakere, og krigstid trykk pa.
Source: http://www.linkedin.com/groups/Newport-International-Group-Runway-Info-4920442

Newport international runway group tokyo latest trends - Hva gjor Tokyo collection spesialtilbud

Newport international runway group tokyo latest trends  Hva gjor Tokyo collection spesialtilbud

Hendelser som kalles "fashion week" holdes i de fleste av verdens store byer to ganger i året. Vanligvis 30 til 100 designer merker - hovedsakelig fra host country - tilbringe tre til fem dager å holde rullebanen eller andre moteshow for å avsløre samlinger og mote tilbehør de planlegger å introdusere på markedet et halvt år senere.

 

Som klærne er slitt av profesjonelle modeller og presenteres under spesielle lysforhold med musikk, den viser er antatt å være den beste måten å presentere designere' nye utseende.

 

Ikke alle merkenavn kan delta i slike hendelser, men. De som kan er vanligvis de som nyter fortjeneste fra ganske store operasjoner, siden for eksempel viser selvfølgelig komme med en høy pris. De fleste merker introdusere deres nye stiler i en utstilling format, der klærne er bare hengt opp for visning.

 

Den mest berømte fashion week er holdt i Paris, hovedstaden av mote. Den andre viktigste, i form av skala og antall deltakende merker, er i Milano. Dette er deretter etterfulgt av fashion week i New York og en i London. Tokyo Fashion Week runder ut hva kalles de fem største mote uker av personer i den japanske moteindustrien.
Source: http://foursquare.com/p/newport-international-group-runway-barcelona-spain/45939365