Newport international runway group tokyo latest trends - Hva gjor Tokyo collection spesialtilbud

Newport international runway group tokyo latest trends  Hva gjor Tokyo collection spesialtilbud

Hendelser som kalles "fashion week" holdes i de fleste av verdens store byer to ganger i året. Vanligvis 30 til 100 designer merker - hovedsakelig fra host country - tilbringe tre til fem dager å holde rullebanen eller andre moteshow for å avsløre samlinger og mote tilbehør de planlegger å introdusere på markedet et halvt år senere.

 

Som klærne er slitt av profesjonelle modeller og presenteres under spesielle lysforhold med musikk, den viser er antatt å være den beste måten å presentere designere' nye utseende.

 

Ikke alle merkenavn kan delta i slike hendelser, men. De som kan er vanligvis de som nyter fortjeneste fra ganske store operasjoner, siden for eksempel viser selvfølgelig komme med en høy pris. De fleste merker introdusere deres nye stiler i en utstilling format, der klærne er bare hengt opp for visning.

 

Den mest berømte fashion week er holdt i Paris, hovedstaden av mote. Den andre viktigste, i form av skala og antall deltakende merker, er i Milano. Dette er deretter etterfulgt av fashion week i New York og en i London. Tokyo Fashion Week runder ut hva kalles de fem største mote uker av personer i den japanske moteindustrien.
Source: http://foursquare.com/p/newport-international-group-runway-barcelona-spain/45939365